فراخوان برگزاری جشنواره غذای سالم ایرانی (غذابومی،محلی و سنتی)
از آنجایی که حفظ و ارتقاء سلامت جسمی و روانی یکی از حدود قلمرو ساحت تعلیم و تربیت زیستی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به شمار می رود؛ در این راستا به منظور دستیابی به هدف آشنایی دانشجو معلمان با انواع غذاهای سالم ایرانی و اشاعه فرهنگ استفاده از محصولات بومی و محلی و همچنین ایجاد حس رقابت سالم و افزایش روحیه نشاط و شادابی در بین آنان، اداره کل برنامه ریزی، خدمات و رفاه دانشجویی این معاونت به استناد نمایه برنامه عملیاتی سال 1400 و با رعایت موارد ذیل در نظر دارد " جشنواره غذای سالم ایرانی ( سنتی ، بومی و محلی ) " را مطابق زمان بندی پیش بینی شده دردستور العمل اجرایی برگزار نماید :
این جشنواره در سه مرحله ( مرحله اول : پردیس ها / مراکز – مرحله دوم : استانی – مرحله سوم : کشوری ) برگزار خواهد شد .
مرحله اول این جشنواره به صورت مجازی و مراحل دوم و سوم به صورت حضوری و مطابق زمان بندی مشخص شده در دستورالعمل ( پیوست ) برگزارخواهد شد .
توجه: جهت اطلاع از نحوه امتیاز دهی غذای شما دانشجویان عزیز و فرم داوری در مرحله اول مسابقه (سطح پردیس)، به فایل های ضمیمه، مراجعه نمایید.
دانشجومعلمان متقاضی تا روز سه شنبه 30 آذر ماه مهلت دارند جهت ثبت نام در این جشنواره به لینک https://pzst.cfu.ac.ir/fa/form_data/add/form_id=4021 مراجعه نموده و اطلاعات خود را وارد نمایند.
سپس از تاریخ 1400/10/01 لغایت 1400/10/10 با مراجعه به لینک، نسبت به بارگزاری فیلم آشپزی خود اقدام نمایند.( لینک مربوطه در اسرع وقت اطلاع رسانی میگردد).
| ردیف | عناوین | زمان بندی |
| 1 | ثبت نام دانشجومعلمان متقاضی | 25 لغایت 30 آذر ماه |
| 2 | ارسال فیلم به پردیس | 1 لغایت 10 دی ماه |
| 3 | دریافت فیلم ها و داروی و امتیازدهی به غذاها |
10 لغایت 15 دی ماه |
| 4 | انتخاب دو نفر برتر در پردیس و ارسال گزارش به مدیریت استان | 15 لغایت 20 دی ماه |
دستورالعمل برگزاری جشنواره غذای سالم